Facebook    Twitter
Your Choice Catering Den Haag Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Goudlaan 20a
2544 EG Den Haag
tel. 070 - 2629894

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfsfeest - receptie

Bedrijfsfeest

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Den Haag - Bedrijfsfeesten

Your Choice Catering Den Haag verzorgt het bedrijfsfeest waar u nog heel lang met plezier aan terugdenkt. Heeft u een teamevent of een jubileum te vieren? Wij organiseren uw bedrijfsfeest van begin tot eind, zodat u nergens van wakker hoeft te liggen. Hoe groot uw gezelschap ook mag zijn, wij draaien onze hand er niet voor om!

Bedrijfsfeest - van hapjes tot muziek

Your Choice Catering Den Haag heeft alles in huis om het hele bedrijfsfeest voor u in goede banen te leiden. Van hapjes tot muziek en van entertainment tot activiteiten, wij zorgen overal voor. Zelfs de partymaterialen die u nodig heeft, kunnen door ons geleverd worden. Culinaire concepten, drankenarrangementen, live muziek, kinderanimatie, partytenten, u kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het voor u. Ook de locatie nemen wij voor u onder handen. Uw bedrijfsloods wordt een geweldige partyplek dankzij onze creativiteit!

Bedrijfscatering - breed assortiment

Your Choice Catering Den Haag beschikt niet alleen over een bijzonder gemotiveerd team, maar ook over culinaire concepten die aansluiten bij iedere vorm van bedrijfsfeest. We overleggen graag met u over de mogelijkheden en de wensen die u heeft. Maatwerk en persoonlijke aandacht staan daarbij voortdurend centraal. We maken een checklist van onze afspraken en wijken daar niet van af: afspraak = afspraak! Vraag ons vandaag nog naar de prijzen en de uitgebreide mogelijkheden die wij op cateringgebied hebben. Wij vertellen u er graag alles over!

Bedrijfscatering - suggesties

Your Choice Catering Den Haag maakt de smakelijkste buffetten, verzorgt de meest heerlijke barbecues en receptieborrels. Heeft u al eens gedacht aan een walking dinner? U kunt gewoon blijven rondlopen en kletsen terwijl de meest hoogstaande gerechten met u meelopen!
Bovendien kunt u ons inschakelen als u op zoek bent naar activiteiten om uw bedrijfsfeest nog spannender en aantrekkelijker te maken. Een stormbaan, boerengolf, een Hollandse spelletjesmiddag, alles kan! Maak vandaag nog een afspraak en we bespreken alles tot in detail met u.

Bedrijfsfeest - warm welkom

Your Choice Catering Den Haag houdt de touwtjes stevig in handen. Ook tijdens uw bedrijfsfeest staan wij uw gasten gastvrij te woord en zorgen we dat iedereen een warm welkom wordt bereid. Wilt u een echte rode loper en een glaasje bubbels? Dat regelen wij dan gewoon. En na afloop doen we uw gasten ook weer op gepaste wijze uitgeleide.

Bedrijfsfeest - bel ons gratis

Bel ons gratis telefoonnummer als u meer informatie wilt hebben. Wij nemen uitgebreid de tijd om al uw vragen te beantwoorden. Al onze offertes en aanbiedingen zijn vrijblijvend. U bent van harte welkom!